کد خبر 239170
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۸

مجلسی که تا چندی پیش از کوچک‌ترین خطای وزرای دولت احمدی‌نژاد عبور نکرد و در آخرین اقدام خود عبدالرضا شیخ‌الاسلامی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را با رای قاطع ۲۰۴ نماینده از کار بر کنار کرد، آیا در مقابل وزرایی که سابقه همراهی با مدعیان تقلب در آشوب های سال 88 را داشته اند خواهد ایستاد و یا قرار است چشم خود را به روی سوابق این وزیر پیشنهادی ببندند و به او اعتماد کنند؟

گروه سیاسی مشرق _  جعفر میلی منفرد در روز 13 مرداد از سوی حجت الاسلام حسن روحانی در حالی به عنوان دوازدهمین وزیر علوم معرفی شده است که پیش از این علی شریعتمداری، سیدحسن عارفی، حسن حبیبی، محمدعلی نجفی، محمد فرهادی، مصطفی معین، محمدرضا هاشمی گلپایگانی، مصطفی معین، جعفر توفیقی، محمدمهدی زاهدی و کامران دانشجو مسئولیت این وزارت علوم را برعهده داشته‌اند.

محافل دانشگاهی و سیاسی از گزینه وزارت علوم به عنوان یکی از همراهان فتنه و آشوب های سال 88 یاد می‌کنند. میلی‌ منفرد از تحصیل‌کردگان فرانسه است، او پس از استعفای مصطفی معین از وزارت علوم در دولت اصلاحات، به سرپرستی این وزارتخانه گمارده شد.

میلی منفرد که از حامیان تحصن در مجلس ششم نیز محسوب می شود، در جریان حوادث سال 1388 جزو عناصری بود که اقدام به تجمع و تحصن در دانشگاه امیرکبیر کردند. بنابر برخی گزارش‌ها وی در تحریک طیفی از دانشجویان ایفای نقش می‌کرد و همان زمان به بهانه اعتراض به تقلب در انتخابات خواستار تعطیلی و تعویق امتحانات ترم دوم شده بود.

مرداد ماه سال 88 شماری از مقامات دولت اصلاحات و سازندگی به همراه برخی نمایندگان مجلس ششم اقدام به انتشار بیانیه‌ای مشترک در حمایت از جریان فتنه و القای تقلب و مهندسی انتخابات کرده و از سران فتنه حمایت نمودند. نام میلی‌منفرد در این بیانیه در کنار اسامی محسن آرمین، انصاری راد، علی باقری، محمدرضا بهزادیان، مرتضی حاجی، جلایی‌پور، رضا خاتمی، خانیکی، سازگارنژاد، شیرزاد، ناصر قوامی، مرتضی مبلغ، مزروعی، مسجد جامعی، معین، محمدعلی نجفی و فائزه هاشمی به چشم می‌خورد. (1)


میلی منفرد با احزاب زمینه‌ساز فتنه 88 ارتباط  دارد/ این انتخاب مغایر رویه اعتدال است

نقره‌کار، رئیس دانشکده معماری دانشگاه علم و صنعت در گفتگو با «نسیم» در خصوص گزینه پیشنهادی حسن روحانی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: از معرفی میلی منفرد برای وزارت علوم به مجلس، شگفت زده شدم. این انتخاب مغایر رویه اعتدال است زیرا میلی منفرد به احزابی وابستگی دارد که زمینه‌ساز فتنه ۸۸ شدند.

رئیس دانشکده معماری دانشگاه علم و صنعت در ادامه عنوان کرد:  آقای میلی منفرد در آن دوره حساس بعد از آقای معین در وزرات علوم مشکلاتی را ایجاد کردند و انتصابات نابجایی را در دانشگاه امیرکبیر صورت دادند. میلی منفرد به احزابی وابستگی دارد که امروز فعالیت‌شان غیرقانونی است و چهار سال پیش زمینه‌ساز فتنه ۸۸ بودند.

وی در ادامه با تاکید بر نقش نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دادن رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت یازدهم، افزود: نقش نمایندگان در دادن رای اعتماد و بررسی صلاحیت آقای میلی منفرد بسیار برجسته است و نمایندگان مجلس این موضوع را باید در نظر داشته باشند که بحث آموزش عالی کشور به اولویت‌هایی احتیاج دارد و محوریت کار دانشگاه در شرایط امروز کشور باید رشد علمی جهت تحقق حماسه اقتصادی مدنظر رهبر معظم انقلاب باشد نه اینکه دانشگاه به جولانگاه بازی‌های سیاسی تبدیل شود.

رئیس دانشکده معماری دانشگاه علم و صنعت در انتها یادآور شد: باید سابقه و عملکرد میلی منفرد در وزات علوم بعد از دکتر معین و وابستگی‌هایی که وی به جریانی که زمینه ساز فتنه ۸۸ شد دارد روشن شود و مورد بررسی قرار داده شود.  (2)

"نقش نمایندگان در دادن رای اعتماد و بررسی صلاحیت آقای میلی منفرد بسیار برجسته است و نمایندگان مجلس این موضوع را باید در نظر داشته باشند که بحث آموزش عالی کشور به اولویت‌هایی احتیاج دارد و محوریت کار دانشگاه در شرایط امروز کشور باید رشد علمی جهت تحقق حماسه اقتصادی مدنظر رهبر معظم انقلاب باشد نه اینکه دانشگاه به جولانگاه بازی‌های سیاسی تبدیل شود."



پر و بال دادن وزرات علوم به عناصر افراطی در سال 78

میلی منفرد در سال هایی که در نقش معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت علوم دولت اصلاحات ایفای نقش کرده است که اتفاقات بسیاری در فضای آموزش عالی کشور افتاده است که مسلما در شناخت بهتر وی با توجه به نقش تعیین کننده اش در وزارت علوم کمک شایانی خواهد کرد.

میلی منفرد دقیقا زمانی معاونت دانشجویی و فرهنگی ،سیاسی ترین معاونت ، در وزارت علوم را بر عهده داشته است که حوادث بسیاری از دل دانشگاه ها در فضای سیاسی کشور اتفاق افتاده است؛ او در حالی در بین سال های 76 الی 79 بعنوان معاون دانشجویی وزیر علوم ایفای نقش کرده است دقیقا در همان زمان حوادث 18 تیر 78 از سوی دفتر تحکیم در دانشگاه ها و با حمایت عناصر دولتی همچون عبدالله نوری وزیر کشور دولت اصلاحات و تاجزاده معاون سیاسی وزیر کشور اتفاق افتاده است.


حوادث 18 تیر 78 در حالی در فضای سیاسی کشور از سوی دفتر تحکیم اتفاق افتاده است که بسیاری از تحلیل گران معتقدند علت اصلی آن پر و بال دادن وزرات علوم و معاونت دانشجویی(میلی منفرد) آن به عناصر افراطی و غیر قانونی به عنوان پیاده نظام حزب مشارکت بوده است.
 
جالب اینکه یکی از همراهان مصطفی تاج زاده در ماجراهای 18 تیر 78 میلی منفرد بوده است.

گفتنی است که میلی منفرد در زمان تصدی اش در معاونت دانشجویی وزارت علوم دولت اصلاحات در برخورد با دانشجویان و تشکل های دانشجویی منتقد عملکرد دولت اصلاحات و منتقدین جدی افراطیون دفتر تحکیم وحدت که مورد حمایت دولت خاتمی قرار داشتند برخورد های غیر قانونی صورت داده است و در ایجاد محدودیت برای منتقدین نقش محوری داشته است. (3)

نقش محوری میلی منفرد در ماجرای تحصن در دانشگاه امیرکبیر

به گفته مهدی رفیعی دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر به "تسنیم" میلی منفرد در انتخابات سال ۸۸ از اعضای محوری تحصن اساتید مسجد دانشگاه امیرکبیر بود و از موافقان لغو امتحان و تعطیلی امتحانات بود. وی علاوه بر حضور در تحصن اساتید در هدایت دانشجویان برای ایجاد التهاب در دانشگاه نقش اساسی داشت. این اقداماتی که ایشان انجام داده به شدت دور از شان یک استاد دانشگاه و عضو هیات علمی دانشگاهی معتبر مانند امیر کبیر است.

به گفته رفیعی میلی منفرد که برای وزارت علوم انتخاب شده است همچنین در تحصن اساتید دانشگاه های تهران که در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد نقش محوری و فعال داشت و بر مواضع سران گمراه و خیانت کار جنبش منحوس سبز تاکید می کرد و اقداماتی از این دست بر علیه نظام انجام داده است و به آنها کمک های بسیاری کرده است.


ناکامی میلی‌منفرد در قانع کردن نمایندگان مجلس

قاسم جعفری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو با "تسنیم" با اشاره به جلسه ای که با میلی‌منفرد وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری برگزار کردند، اظهار داشت: در این جلسه آقای میلی منفرد برنامه‌های خود را در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی توضیح داد.


وی افزود: در بخش دیگری از جلسه امروز تعدادی ازنمایندگان مجلس سوالاتی را از میلی منفرد درباره امضای نامه و بیانیه علیه نظام و حضور در تحصن دانشگاهیان در فتنه 88 مطرح کردند که میلی‌منفرد پاسخ‌های قانع‌کننده‌ای ارائه نداد و سعی می‌کرد به گونه‌ای به سوالات جواب ندهد.

جعفری ادامه داد: میلی منفرد معتقد بود نامه‌هایی که امضا کرده در راستای دفاع از نظام اسلامی بوده در حالی که تلقی کلی کمیسیون آموزش اینگونه نبود. همچنین میلی منفرد حضور خود در تحصن‌ها را رد می‌کرد اما امضای نامه‌ها را رد نکرد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات همچنین اظهار داشت: میلی منفرد از «فتنه» به حادثه تعبیر می‌کرد و می‌گفت باید از کنار آن بگذریم و نباید خیلی آن را مطرح کنیم.

همچنین یکی از اعضای حاضر در این جلسه نیز در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار داشت: میلی منفرد در جلسه امروز مطرح کرد که در هیچ تحصنی شرکت نکردند، هیچ امتحانی را لغو نکردند و هیچ کلاسی را تعطیل نکردند. (4)

لابی بی‌سابقه در مجلس برای رای اعتماد به وزرای پیشنهادی

حجت‌الاسلام احمد سالک نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی به تعریف صحیحی از شاخص های فرد صالح پرداخت و گفت: صالح کسی است که عملکرد مدیریتی او در راستای مجموعه‌های دینی و انقلابی باشد.
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، عدم حضور، مشارکت و مشاوره در خط قرمزهای نظام به خصوص فتنه سال 88 را از شاخص‌های صالح یا غیرصالح بودن وزرای پیشنهادی دانست و تصریح کرد: اگر وزرای پیشنهادی به هر نوعی در فتنه سال 88 دخیل بوده باشند مطمئنا صالح محسوب نمی‌شوند، چرا که ساختار فکری وی نیز به همان گونه است.
 
وی ادامه داد: پیش بینی می‌کنیم برخی وزرای پیشنهادی اظهار کنند که با ولایت هستند و از فتنه برائت جویند اما در عمل به شکل دیگر رفتار کنند یعنی عناصری در معاونت‌های خود بگمارند که تفکر فتنه‌گرانه داشته باشند که این خطرناک است.
 
نماینده مردم اصفهان در مجلس معتقد است که «انتخاب صالح» و «عمل به وظیفه» مسئولیت مجلسی‌ها را سنگین‌ کرده و آنها را در یک آزمون بسیار دشوار قرار داده است.
 
سالک در بخش دیگری از این گفتگو به لابی‌های گسترده در صحن بهارستان اشاره کرد و گفت: من در سه دوره مجلس حضور داشتم اما وضعیتی که برای لابی در مجلس نهم در طول هفته‌های گذشته به چشم می‌خورد، بسیار تاسف بار است چرا که عناصر عجیب و غریبی با التماس کردن و به دست گرفتن قرآن در بین نمایندگان حضور می‌یابند که همواره روی آنها علامت سوال بزرگی وجود دارد.
 
وی تاکید کرد: بی سابقه ترین لابی برای رای اعتماد به وزرا در مجلس نهم به چشم می‌خورد. (5)


حرف آخر ...

حال باید دید مجلسی که تا چندی پیش از کوچکترین خطای وزرای دولت احمدی نژاد عبور نکرد و در آخرین اقدام خود عبدالرضا شیخ‌الاسلامی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را با رای قاطع ۲۰۴ نماینده از کار بر کنار کرد، آیا در مقابل وزرایی که سابقه همراهی با مدعیان تقلب در آشوب های سال 88 را داشته اند خواهد ایستاد و یا رویکرد دیگری را اتخاذ خواهد کرد.

نمایندگان مجلس به وزیر پیشنهادی دولت یازدهم در وزارت علوم که امضای وی زیر بیانیه‌ای مشترک اصلاح طلبان تندرو در مرداد ماه سال ۸۸، در حمایت از جریان فتنه و القای تقلب در انتخابات به چشم می خورد، روی خوش نشان خواهند داد و تصدی وزارتخانه علوم را به وی واگذار خواهند کرد؟ این سوالی است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی روزهای آینده به آن پاسخی شفاف خواهند داد.

***

1 - http://www.mashreghnews.ir/fa/news/238871

2 - http://www.mashreghnews.ir/fa/news/239096

3 - http://www.seratnews.ir/fa/news/127297

4 - http://www.fardanews.com/fa/news/278860

5 - http://www.mashreghnews.ir/fa/news/239560

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 57
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    مجلس نگران سوابق خودش باشد - مخصوصا آن اعلام حمایت خنده دار 190 نفری و 180 نفری
  • ۱۱:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    دم مشرق گرم
  • ۱۱:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    مجلس با رأي عدم اعتماد به اين شخص مي تواند ولايتمداري خود را اثبات کند.
  • ایرونی ۱۱:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    انشاالله مجلس با بصیرت عمل کند و افراد بی بصیرت و نالایق را که همان نااهلان و نامحرمان هستند ناکام بمانند.
  • اميد ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    "میلی منفرد از «فتنه» به حادثه تعبیر می‌کرد و می‌گفت باید از کنار آن بگذریم و نباید خیلی آن را مطرح کنیم." عجب!! حالا آقايان عوض عذر خواهي و جبران اشتباهات، مدعي هم شده اند!!!
  • ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    آقای روحانی نباید یه همچین آدمی رو معرفی می کرد
  • ali ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    باید تمام کسانی که هم تو فتنه خرداد هم عاشورا نقش داشتند از صحنه مسئولیت های مملکت خارج بشند. فرقی نمیکنه میخواد خاتمی باشه یا هر کس دیگه.
  • ۱۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    مجلس اگر نصف برخوردی که با وزرای احمدی نژاد داشت با کابینه روحانی بکند 5-6 نفر را باید رد صلاحیت کند.
  • احسان ۱۲:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    آیا وزرای پیشنهادی هیچ شایستگی دیگری جز عدم مشارکت در فتنه نباید داشته باشند؟!
  • بهنام ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    آي خدا ...ما اين دردمون رو كجا فرياد بزنيم؟ با پنبه سر همون رو بريد
  • ۱۲:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    بهش میگم !
  • ۱۳:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    کسی که حاضر نیست قانون را بپذیرد چطور می خواهد مجری قانون باشد
  • ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    منظورت از پنبه رای مردمه دیگه !؟
  • ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    گذشته ها گذشته . مگه خود روحانی مواضعش چی بود که از وزراش انتظار دیگه دارین ؟
  • دکترعباس حاتمی ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    طبق قانون اساسی تحصن آزاداست،نبایدبه بهانه های واهی نخبگان راحذف کرد،مطمئن باشید باتخریب وحذف جایی نمی رسیم.
  • ۱۳:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    در روزگاری خبرگزاری فارس برای یک وزیر نوشت به خاطر معشوقه اش مسیحی شده هیچ کس ناراحت نشد اما برای یه وزیری که شاید متهم بشه چه می کنیم قربون برم خدا را یک بوم و دو هوا را
  • مجید ساویه ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    کاینه روحانی ابروی هرچی اعتدالگرای برد ازجمله:عباس اخوندی محمدعلی نجفی و جعفرمنفرد.
  • ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    میلی منفرد به عنوان یک استاد دانشگاه و پژوهشگر بسیار موفق بوده و کارنامه قوی داشته است. سوابق تحصیلی او هم افتخار آمیز است اما صلاح نیت کسی که بر او ظن حمایت از سران اصلاح طلب است در راس وزارت علوم قرار گیرد.
  • محمود علی پور ۱۴:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    مشرق جون عزیزترین کست نظرمو بدون سانسور نشون یده خواهشاااااااااااا...همه ی وزرا بسیار ساده رای میارن...به نظرم مجلس نمیخواد با دولت جدید سرشاخ شه......روحانی دوکلمه حرف بزنه و وزرا از خودشون دفاع کنن و با توصیه هایی که هاشمی کرده 100 درصد میلی نفرد و نجفی هم رای میارن!!!بشینید و تماشا کنید! مشرق جون عزیزترین کست نظرمو بدون سانسور نشون یده خواهشاااااااااااا...
  • ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    مرده شوراون ساييتون با اون مجلس زپرتيتون
  • ناشناس سیاسی ۱۶:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    باخودت درگیری نه.
  • حسین ۱۶:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    مجلس فقط در جهت مقابله با احمدی نژاد و دفاع از هاشمی کار کرده و این در سابقه اونها مشهوده! یکشنبه سیاه درباره دانشگاه آزاد و موارد دیگر کم نیستند!
  • مجید ساویه ۱۶:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    اصلاح طلب...
  • ۱۶:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    +بخاطر قسمت دوم
  • میترا ۱۷:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    مشرق جوون ! وقتی مجلسی داریم که با 204 رای رای به عزل وزیزی میده که بعدش اقا فرمودند{ کار مجلس در استیضاح غلط بود زیرا بخاطر امری استیضاح میشد که ربطی به او نداشت } چه انتظاری میتونیم از این مجلس داشته باشیم ؟ متاسفانه مجلس بجای حمایت از حقوق ملت و دفاع از ارمانهای انقلاب شده یه گعده ی بزرگ واسه لابی و ............... خواهشا منتشر کن .
  • امید ۱۸:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    منظورش وعده های رنگاوارنگه.
  • ۱۸:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    ربیعی و زنگنه و ظریف یادت رفت.
  • معلم ۱۹:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    آی کیو
  • ۱۹:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    صحیح است
  • ۲۰:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    آره حتما ! بعد لابی حتما این کارو انجام میدن !!!!!!!
  • ۲۰:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    بهش بگو ما هم خوشحال میشیم!
  • ۲۰:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    تحصن برای چه کاری !؟ برای تخریب نظام !؟ کاش بعضی از نخبگان !!! مسولیت کارهای خود را می پذیرفتند !
  • ۲۰:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    ادب مرد به از دولت اوست
  • ۲۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    نماينده هايي كه به وزراي مسئله دار راي اعتماد ميدن حواسشون باشه كه ما هم به اونا راي نميديم!! يه كلام---
  • ۲۲:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    رای اعتماد به این آقا خیانت به دانشگاهیان است نباید فضای سیاست بازی به آموزش عالی برگردد
  • ۲۳:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    روحانی مواضعش خیلی شفاف تر بود و هست. موضع روحانی در برابر فتنه هر چند دیر ولی محکم بود و در سال 78 هم خیلی محکم موضع گرفته بود
  • محمد کارشناس ارشد مسائل استراتژیک ۲۳:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    طبق قانون اساسی اقدام علیه امنیت ملی جرم است. تحصنی که بدون مجوز باشد جرم است. آقای دکتر تلاش براب براندازی و اقدامات ساختار شکنانه جرم است. خیانت به رای مردم و حمایت از فتنه 88 جرم است. ظلم به مردم جرم است. اینها حق الناس است. کسانی که رای مردم نادیده گرفتند و آمدند توی خیابانها به حق مردم تجاوز کردند و در حق ملت ظلم کردند. این تحریم های بی صاحب هم اثر همون فتنه اینجور افراده. البته اگر از سیاست بین الملل سردر بیارید. نه اینکه بخواهید سفسطه کنید. بله مهمترین دلیل تحریم ها همون فتنه است. حالا به نظر شما انتخاب افراد خائن به ملت درسته؟
  • نقی ۲۳:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    خدا عاقبت همه را به خیر کنه با این کابینه
  • حسام ۲۳:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    امان از دین به دنیا فروشان که به خاطر چند روز دنیا دست به چنین لابی گری هایی میزنند ولی بدانند خداوند ابصرالناظرین است وبر اعمال ورفتار انان بصیر و بینا است و باید در پیشگاه عدل الهی جوابگو باشند
  • ۲۳:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    این فتنه برای خیلی ها شده وسیله کاسبی
  • ۲۳:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
    0 0
    مشرق سانسورچی خجالت بکش انقدرنظرات منوسانسورنکن.مجلسیا اگه مردبودند تواین یکی دوهفته نظرشون نسبت به وزرای پیشنهادی عوض نمیشد.انقدر لابی گذاشتن ومعامله کردندکه فردا پس فردامطمئنا اکثریت وزرارای اعتماد نمایندگان محترم!مجلس روکسب میکنند
  • ۰۰:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
    0 0
    دیدنیه چهرتون روزی که اکثر وزرا به ویژه استاد میلی منفرد و زنگنه و ربیعی و آخوندی رای میارن . مثل اینکه هنوز نمی خواهید قبول کنید شما حداقلی شدید . دورتون سر اومد
  • میترا ۰۱:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
    0 0
    اقای دکتر !! بهانه های واهی ؟؟؟ نخبگان ؟؟؟ تحصن ؟؟؟ بهتره شما 1 واحد سیاست پاس کنی
  • ۰۲:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
    0 0
    خب نشون داد نظرتو، راحت شدی؟!
  • ۰۲:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
    0 0
    خبری از علی مطهری نیست
  • محمد ۰۳:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
    0 0
    منظورش هر چی هست اما من میگم به جای پنبه و سر برید و.. بگو ای خدا اخه چرا با رای 250000نفر باید این تیپ ادما جون بگیرن
  • محمد ۰۳:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
    0 0
    دکتر!!!!!!!! اینهمه درس خوندی اما هنوز بلد نیستی درست قانون روبخونی؟ مفاهیمی مثل مطلق مقید عام خاص مختصص متصل مخصص منفصل لفظی یا لبی و... اگر با این مفاهیم اشنا نیستس 1 مثال بزنم؟ ایا قانون اساسی به من که دکترای جرم شناسی دارم اجازه میده برای ....کار حرام یا فلان جرم یا تجاوز به عنف دست به تحصن بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • محمد ۰۳:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
    0 0
    مرده شورخودتو جد و ابادت و فرهنگ وشعور نداشتتو ایشالا این مجلس داغی به دلت بذاره که مرده شور بردتو بیارن
  • ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
    0 0
    اعتدال معنایش عوض شده یا ما کلا تو باغ نبودیم و معنای اعتدال را نمی فهمیدیم ؟ یا هردو؟ یا هرسه؟
  • ۰۹:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
    0 0
    حالم از این یکطرفگی بد شد.اگر تو ۱۸ تا وزیر ۲تا اصلاح طلب باشند(البته اگه باشند)ناراحت میشین؟!!!!اعتدال اینه که از همه جناح ها باشند اونهم به تساوی .فتنه چیه آقا؟!یک عده اگر هم اشتباهی کردند اسمش فتنه است؟!شاه بخشید وزیر نمی بخشه؟!
  • حق گو ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
    0 0
    راست میگه بنده خداچندنفرکه بیشترکشته نشدن مبلغ ناچیزی هم خسارت مالی شایدهم کمی اسیب بین المللی حادثه خاصی نبوده بایدازکنارش گذشت
  • ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
    0 0
    رفته گل بچینه اخه قراربودبشه وزیرفرهنگ وارشادنشد خورده توذوقش
  • ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
    0 0
    باخودت بودی؟
  • بوالفضول ۰۹:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
    0 0
    علي مطهري وقتي وارد ميدان مي شود كه ديگر دوستان او در جعبه مصلحات نتوانند كاري بكنند كه اين بابا را براي حان فدايي وسط ميدان مي اندازند. درست مانند اين انتحاري هاي ساختگي كه دولت يهودي آل سعود و آمريكا نمي توانند كاري بكنند . اين نادانان را به كار مي گيرند !!!
  • ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    0 0
    مي دوني چرا راي ميارن جون ارتباطات قبلا برقرار شده دوست شفيق آقاي رئيس وزير كشور هستند
  • ميثم ۰۹:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    0 0
    دمت گرم حسين جون
  • عباس ۱۳:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    0 0
    كارش درسته .پس حتما راي مياره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس